torstai 3. huhtikuuta 2014

Pikakelaus kuluneesta.

Blogaaminen jäi yhtäkkiä ja yllättäen katkolle, ilman oikeastaan sen kummempaa syytä. Jotenkin aika ja energia ei tuntuneet riittävän kirjoittamisen aloittamiseeen, lauseiden miettimiseen. Tekeminen on silti jatkunut.

Valitettavasti kefiiriä minulla ei enää ole. Banaanikärpäsen kammotukset löysivät sen eräänä päivänä ja niin se päätyi roskikseen, jos joku tahtoisi avustaa minua tässä aiheessa niin ottaisin mielelläni vastaan uuden kefiirin siemenen. Kombutsa sen sijaan voi paksusti ja lisääntyikin mutta juoman maku ei lopulta miellyttänyt itseäni niin paljoa, että olisin sitä oppinut juomaan. Mieheni sitä sen sijaan aina välillä nautiskeli jääkaappikylmänä. Maku vastasi vähän niinkuin hapanta simaa.

Tapahtumarikaskin on kulunut reipas puolivuotinen ollut, mainitsin aiemmimssa postauksissani, että Tuikku oli tarkoitus astuttaa ja astutettiinkin ja niinhän siinä sitten kävi, että pikkuruinen Pikka asteli talouteemme viime syksynä. Pentuelämä on aika kuluttavaa ja Pikka on luonteeltaan noin muutenkin melko eläväinen pikkuotus joten postaukset on jääneet vähemmälle. Ajattelin siis kuvien muodossa ottaa pikakertauksen siitä mitä tässä on tapahtunut.





































 Noin. Siinäpä ne tärkeimmät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti