sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Viikonlopun saldo

Heavy Dutyn ollessa tosiaan lomalla olen aika laiskasti viitsinyt ottaa ompeluhommia työn alle. Kyllä tuo PFAFF-vanhus ihan ansiokkaasti ompelee, mutta vanhan koneen moottori ei ole kovin järeä ompelemaan paksuja fleecejä joten jätän ne nuorempien huoleksi.

Käydessäni Eurokankaassa käsiin kuitenkin tarttui ihan välttämättä ihania ripstopeja kirkkailla väreillä ja iloisilla kuvioilla joten ostin niitä palat ja päätin ommella myös omalle triolle uudet välikausitakit. Ja tällä kertaa heijastimissa ei säästelty!

Lopputuloset näyttivät sitten tältä;

(Vappu se on aina yhtä iloinen ja pirteä kuvattava...)

Olga on pitkäselkäinen mutta tytön voimakkaasti laskeva lanne saa takin näyttämään hiukan isolta. Kun se taas rentona suoristaa selkäänsä on istuvuus selvästi parempi.

Tämän kuvan jälkeen lyhensin Tuikun takin mahavyötä hiukan, ilmeisesti hiukan yliarvioin rouvan nykyleveyden.. :D


Tänään käytiin hupailemassa Match Showssa Viikin Gardenialla. Oikeastaan tarkoitus oli vaan hakea sieltä koiraportti, mutta sitten huomasin miettiväni, että miksikäs sitä ei Tuikku-rouvaa ilmoittaisi kehäänkin. Tuumasta toimeen ja lopulta päivä venyikin pitkäksi kun Mamma-Muikkunen näytteli itsensä kylmässä ja hyytävässä viimassa urheasti täristen pienten punaisten neljänneksi huikean kokoisessa luokassa (koiria taisi pienissä aikuisissa olla likelle 60!).

Mätsärireissun jälkeen onkin rouvaa väsyttänyt. Itse olin ajatellut viettää iltapäivän vielä korkaten pyöräilykayden Olgan kanssa, mutta Helsingissä (niinkuin ilmeisesti ympäri koko maata) sataa LUNTA... Aargh. Jätettiin sitten filaroinnit väliin ja keskittiin viimeisen lomapäivän viettoon kotisohvalla.





2 kommenttia:

  1. Miten mulla on mennyt nämä ohi, IHANA tuo Vapun takki! Ja Olgan kanssa. Ja Tuikun myös. Mullekanssatännehetinyt, meillähän ei takkeja ole tarpeeksi! Oliko toi vedenkestävää kangasta, me tarvittais sadetakit kesäksi... (Ääää nyt jarrua taas Maisa!)

    VastaaPoista
  2. Nää on nimenomaan sadetakkeja :) Kun muutto on meillä ohi niin kaivelen kankaat esiin taas, niitä on kyllä vielä jäljellä.

    VastaaPoista