keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Hyvää vappua!

Vapun viettoon ainakin minun lapsuudessani kuului perinteisesti naamiaiset. Jossain vaiheessa aikuistuessa naamiaisten järjestäminen alkoi olla hiukan tylsää koska puolet porukasta vähintäänkään eivät kehdanneet, jaksaneet tai viitsineet pukeutua. Nyt aikuisemmalla (vanhemmalla?) iällä naamiaisetkin ovat kokeneet uuden nousukauden ja omalla kaveripiirillä onkin olleet vappunaamiaiset tapana jo monena vuonna.

Tänä vuonna otimme bestikseni Tarun kanssa kimppateeman pukeutumiseen suuren idolimme tyyliin, tässä hiukan kuvia ja tunnelmointia aiheesta. Muutama lasi tuli hillitysti maistettua myös kuohuvaa glamouriin sopivasti ;)

Asuista sen verran, että ripset ovat ihan Grimasilta kuten näkyy, meikit omista meikkipusseista. Peruukit löytyivät Ebaysta (huomattavan halvalla siihen nähden, että ovat ihan kohtuullisen laatuiset verrattuna vaikka Punanaamion vastaaviin) ja saapuivatkin viikossa tilauksesta. Mekkojen kangas on Eurokankaasta ja "upea design" minun käsialaani.

Asuista tuli kovasti kiitosta, tosin kasvot olisivat kaivanneet hieman rusketusta Miamista.




























Toivottavasti kaikilla oli hauska vappu! Me täällä kotosalla edelleen puretaan tavaroita, puolet esineistä kotona on kateissa. Hiljalleen koti kuitenkin muotoutuu ja alkaa näyttää ja tuntua omalta.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti