keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Pesän rakennusta hiljalleen

Kiireisen viikonlopun päätteeksi alkoi kurkkuun särkeä. Maanantaiaamuna särky oli muuttunut lähes sietämättömäksi ja lopputulema oli ilmeinen; flunssahan se oli iskenyt päälle kuin miljoona volttia. Sitkeästi raahauduin maanantaiaamuna töihin, mutta kesken työpäivän oli luovutettava ja raahauduttava lääkäristä sairaslomalappu ja kotiin.

Pari päivää vuoteen omana on jotain mitä minä en vaan voi sietää. Semminkin kun kotona olisi ne triljardi asiaa joita voisi tehdä; purkaa laatikoita, laittaa verhoja ikkunoihin, siivota (ollaan asuttu kohta kuukausi eikä olla imuroitu kertaakaan ja se kyllä näkyy...), tehdä käsitöitä ynnä muuta.

Sen verran olen nyt kolmantena sairastelupäivänä urheillut, että verhoja olen saanut ikkunoihin. Syykin on lähinnä pakon sanelema, viidennen kerroksen asunnossa kun on jo tähän aikaan vuodesta aika lämmin kun keittiön valtavissa etelän suuntaan antavissa ikkunoissa ei ole verhoja ollut. Niinpä hain innolla odotetun Ellos-paketin tänään Valtsun matkahuoltopisteeltä ja aloin silittämään huikeassa rypyssä olevia ihanan keltaisia omenaverhoja. Mustavalkoiset kahvi- ja keittiöaiheiset kappaverhot ajattelin laittaa ikkunoihin sitten talveksi kun pimennystä ja lämmönestoa ei niinkään kaivata.

Samasta Ellospaketista putkahti myös Remingtonin lämpörullat paikkaamaan edellisiä kirpparilta ostettuja joiden lämpöhärveli (siis se johon ne rullat laitetaan lämpeämään) irtisanoutui varmaankin sen seurauksena, että mämmikourailin sen eräänä päivänä tukkaa rullatessani lattialle komean kolinan seurauksena.

Kuvia tästä uudesta asunnostamme en vieläkään teille tahdo näytille laittaa, kaikki on vielä niin kesken, mutta muutama tunnelmakuva ostoksistani sentään, olkaa hyvä.





Piuhaputiikkikin (www.facebook.com/piuhaputiikki) starttasi kesäkiertueensa Tampereen KV-näyttelystä viime viikonloppuna. Minullakin on näppini pelissä tässä koristeellisia näyttelyhihnoja valmistavassa pikkupuodissa ja mm. tämänmoisia hihnoja on tälle kaudelle syntynyt:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti